ENDAST DE BÄSTA

Högkvalitativt läder

Detta premium nubuck aniline läder kännetecknas av sin mjuka, naturliga känsla. Lädret har naturliga skiftningar och för att behålla det naturliga utseendet kommer det att finnas en viss färgvariation från modell till modell. Det är en typ av buffrad läder som gör att ytan får en liknande känsla och utseende som sammet eller mocka. Nubuck är en sorts läderkvalitet där utsidan är slipad för att bli matt och påminner därför om mocka. Materialet repar lätt och vattendroppar mörkar upp färgen tillfälligt (det torkar till sin ursprungliga färg). Vi rekommenderar att du inte sitter med fuktiga eller våta kläder, eftersom vissa färgämnen kan överföras till ljusa kläder.

ENDAST DE BÄSTA

Högkvalitativt läder

Carlo följer noggrannt de etiska regler som finns och ställer ständigt nya krav och detär något som genomsyras i hela produktionsledet. Ett sådant engagemang för våraetiska tillverkningsprocesser gör oss till det första valet sedan många år i branschen.

Vi använder aldrig påsar som innehåller anti-fungicider eller torkmedel i någonav våra produkter eller råmaterial. Allt vårt råmaterial kommer frånvälrenommerade och certifierade företag. Vi följer helt och hållet EU:sförordning REACH 1907/2006 och detta är vägledande i våra produkter, då visäkerställer för alla våra kunder att användningen av kemiska ämnen från ossinte har några negativa effekter på människors hälsa och / eller miljön. Dennaförordning kräver upplysningar om de ämnen vi använder, inklusive hur vihanterar eventuella risker som sådana ämnen kan innebära. Allt läder somanvänds vid tillverkningen av Carlos soffor är en restprodukt frånköttindustrin.

ENDAST DE BÄSTA

Högkvalitativt läder

Våra medarbetare är värdefulla och vi strävar ständigt efter att investera ikompetensutveckling och utbildning. Vi tror på långsiktighet och erbjuder våraanställda andra fördelar som är branschledande och motiverar dem till att viljastanna på lång sikt. Säkerhet, harmoni och respekt på arbetsplatsen äravgörande för vårt HRM-ethos.

Således är vårt ekologiska avtryck minimalt, vi utnyttjar maximalt alla tillgängligahållbara material och behandlar medarbetare och andra intressenter med respektoch värdighet.